Fansubs.pl

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Autor Wątek: Ojej, to pokolenie jeszcze żyje?  (Przeczytany 737 razy)

slymsc

• Kuruoshii Anime
Odp: Ojej, to pokolenie jeszcze żyje?
« Reply #20 : Maj 19, 2010, 00:58:52 »

Ja tam nic nie mówię, ale w obecnej chwili dają tylko pokaz cyrkowy, a normalni użytkownicy (o ile tacy tu zaglądają), tylko się z nich śmieją. Dla mnie to jest głupotą, bo jak już kiedyś pisałem, lubimy jedno i to samo, więc nie powinniśmy się żreć. A odnośnie absurdów moderatorów i adminów, proponowałbym po prostu dawać ankiety/tematy z pytaniami odnośnie KAŻDEJ zmiany, jaką planują dać, zobaczyć, jaka będzie reakcja forumowiczów i dopiero wtedy zadecydować.
Xell, w zespole też każdy lubi to samo, a jakoś jak trafisz na debila albo na osobe, z która sie nie zgadzasz, to po prostu z nią dalej nie grasz. :D
Heh, to popracuj parę lat zawodowo, to się przekonasz, że twoja teoria niekoniecznie się sprawdza. :P

Mało się odzywam, bo jak ktoś już pisał, dramy na wszelakich forach powodują u mnie co najwyżej uśmiech, niestety najczęściej politowania. W tym przypadku jest identycznie.

KiRA

• Emerytowany? Nie... Inżynier xD
    • Mró-chan Empire
« Reply #21 : Maj 19, 2010, 13:38:07 »

Zaczęło się od nagłośnienia problemu... na PWkach... drama to tylko efekt uboczny w tym przypadku.  No i jak widzę, to nie jest wysokopoziomowa (bywały gorsze). Jakieś 2 stopnie w skali Fansubyera ;D

Siewca

« Reply #22 : Maj 19, 2010, 15:54:40 »

pierdolicie jak kotka za pomoca mlotka :DD

grejpfrut

• naturalny bez konserwantów
« Reply #23 : Maj 19, 2010, 17:17:22 »

Xell, w zespole też każdy lubi to samo, a jakoś jak trafisz na debila albo na osobe, z która sie nie zgadzasz, to po prostu z nią dalej nie grasz. :D
to zbierac zabawki i zmieniac piaskownice, proste

Hatake

• Uploader
« Reply #24 : Maj 20, 2010, 18:25:09 »

Ja tam nic nie mówię, ale w obecnej chwili dają tylko pokaz cyrkowy, a normalni użytkownicy (o ile tacy tu zaglądają), tylko się z nich śmieją. Dla mnie to jest głupotą, bo jak już kiedyś pisałem, lubimy jedno i to samo, więc nie powinniśmy się żreć. A odnośnie absurdów moderatorów i adminów, proponowałbym po prostu dawać ankiety/tematy z pytaniami odnośnie KAŻDEJ zmiany, jaką planują dać, zobaczyć, jaka będzie reakcja forumowiczów i dopiero wtedy zadecydować.
Heh, to popracuj parę lat zawodowo, to się przekonasz, że twoja teoria niekoniecznie się sprawdza. :P

Mało się odzywam, bo jak ktoś już pisał, dramy na wszelakich forach powodują u mnie co najwyżej uśmiech, niestety najczęściej politowania. W tym przypadku jest identycznie.
Pomijam tu totalna vixe i prace "zawodowych" muzykow sesyjnych, którzy robią hity lata i jesieni dla radia zet typu Patrycja Markowska.
Mialem tu na mysli np. Slejera, z polskich nie podam bo Beh to komercja, a Vader hm... nie zaglebialem sie w ich historie zespolu.

>

Strona wygenerowana w 0.638 sekund z 21 zapytaniami.